Ny originalare till KSF

0
2807

c4h2015Den gamle redaktören för C4-häradsbladet har lämnat över sitt uppdrag till föreningen, som valde att låta mig ta över arbetet med tryckoriginalet till medlemsbladet. Vi har ett mångårigt samarbete med infoblad och hemsidan redan. För att underlätta arbetet och låta medlemmarna känna igen sin tidning fick jag ta över mallarna från den gamle redaktören. Eftersom jag inte är engagerad i föreningen i övrigt ville jag inte sköta kontakten med artikelförfattare o.d., utan den uppgiften behöll de i en redaktion i styrelsen.

Det var verkligen kul att komma tillbaka till tidningsredigering igen – min första kontakt med formgivning. Jag blev påmind om vad jag tycker är så roligt med det här arbetet!

[juni 2015]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.